Match ikväll!

Så vare tisdag igen, dagarna och veckorna bara försvinner framför mig just nu! Kollade i min kära "bibel" i morse och insåg att det är bara kvar ungefär 1,5 vecka innan jullov, fan va gött!!
PLUS
att man typ är klar med alla julklappar nu! Ska in imorrn å köpa de sista, sen äre bara å njuuuta av varje dag fram till julen!! Oh se skönt!!
Under julen blire bara att vara hemma med kära mor å far, ingenting mer! Känns tomt utan syster då hon ska va me karln sin å hanses familj, men.. Blino bra..
Sen ha de ju blivit ngt av en tradition att smita ut på robban på julaftonskvällen för att träffa Erika å kolla julklappar å bara mysa.. Men int blire så i år int, nej, jädra Erika som ha smitat iväg till "over there"-jävla skit-USA! :P Vem ska man nu ut å träffa på julaftonskvällen då?!
Så kortfattat:
INGE LINDA Å INGE ERIKA I JUL!! Hur värt komma de bli dådå.. :( men samtidigt, inte deppa, mer mat till mig då!
                                                             (Alltså, mer ROM till mig i år!! Mohahaha!!)

Mer då?
Jadu, helgen blev riktigt trevlig! Fredagkväll vare jobb, sen lördag var det först match (var inte med nu heller, fortfarande dålig :( ), vi förlorade iaf.. Sen efter det blev det tacos-middag å lite av en förfest med Johannorna! Skittrevligt! Provade lite av mina fina (och färgglada!) grejjor från bulgarien! Riktigt smaskigt om man blandade med mjölk, glass å chockladsås (Eller hur Johanna Olovsson? ;) ) haha, trevligt vare också med ananas-schnapps och med skålar om bättre tider för oss små singel-tjejor (Alltså inte Johanna Lögdström! Måste ju skriva de så ingen får falska förhoppningar nu ;D )
Sen bar det av till Sika! Där vare partajj som blev riktigt bra även om vi trodde att det skulle vara "pensionärsdisco" :P var helt underbart skoj! Dock så blev det ju ganska sent då man sku upp å jobba på söndagen.. Var som lagomt småsliten på söndagkväll kan ja lova! Men man är ju ingen kärring heller, så int vare ngt gnäll över ;D



Måste bara skriva av mig lite, har som så mycke i skalln som jag inte kan sätta ord på och prata med ngn om just nu... Blir bara så jävla less!! Har diskuterat med "folk" på msn och nu konstaterat:
Alla killar är bara ute efter en sak!
Vissa tror ju av ngn anledning att det fungerar med den vanliga "tjena snygging, ska vi gå hem till dig eller mig?".. Men tror att dom kommer fatta efter ett tag att det inte fungerar speciellt bra.. Jag menar, stackars människor! När ska någon förklara för dom att det inte fungerar att skriva på msn och fråga "tjena! Bh-storlek? Bor? kom hit!".. Hur många tror dom allvarligt kommer att komma rusande till dom?!
Bara det att vissa är mer duktiga på att först linda tjejen runt lillfingret och sedan utnyttja hennes känslor som uppstått då.. Sen när dom fått det dom vill så äre "bye bye-ses aldrig igen.. Hör av mig när jag vill nästa gång...".. Och tyvärr finns det ALLDELES för många sånna killar i världen..
Och helt klart så finns det ju vissa guldkorn som är helt underbara! bara synd att sånna inte märker ut sig och syns så bra som alla andra!! Måste ju lägga till det helt klart, för det finns ju helt underbara ena också!! Ska inte dra alla över en kant..
Jaa, då hade jag fått de sagt iaf! :P vet inte hur många som egentligen läser detta, men det skiter ju ja i! är ju bara skönt att få skriva av sig ibland då de bara bubblar inom en!!

Men hare bra alla glada människor där ute! Vill ni ha ngt vettigt att göra så lyssna på Volbeat, så jävulskt bra!!
/Sandra
Counting all the assholes in the room
Weel I'm definitely not alone.
You're a liar, you're a cheater, you're a fool
Well that's just like me yoohoo and I know it too.
Mr Perfect don't resist my little friend
And I tell you again, and I do it again..

RSS 2.0