Finland dag 9

Så var det dagen X på vår lilla resa...
Dags för uppvisning såklart! Ikväll, 19.00 här på Villa Elba.. Kommer bli spännande!
Vi övade återigen igår tillochmed klockan elva på kvällen så förhoppningsvis ska det sitta under övningarna idag!

Dagen ser ut som följande;
8-9-frukost
10-12-övning
12-12.30-lunch
12.30- buss till stan
14.30-buss hem från stan
sedan förberedelser med sminkning och annat =)
19.00 uppvisning!! Får hoppas det kommer några folk bara ;) dom har ju sålt biljetter så..

kommer nog att bli bra!
Gårdagen ägnades mest åt övning.. Men blev även en del dötid då vi fick vårt smink och kläder och sådär.. Jag ser ut som en RIKTIG björklövare! Alldeles gul och grön i ansiktet.. Men däremot kläderna är gula och svarta så ;) lite blandat...

Hade sån sjuklig huvudvärk igår kväll! troligast för att man kanske inte sover så mkt här.. Är ju så trevligt att sitta uppe och sociala på kvällarna ju =) Hoppas den inte återkommer idag...

Nej, dags att gå och börja packa väskorna! Hemresa imorn... Känns ändå skönt! Spelar nog inte roll vad man gör.. Alltid kul att fara iväg, men dubbelt så roligt att komma hem! =)

Hare bra alla glada!

Finland dag 8

Så var det fredag.. Sista träningsdagen innan uppvisningen imorrn! Kommer bli spännande!

Igår gick det riktigt bra! Men tränade från klockan tio på morgonen till elva på kvällen så då var man ganska less.. Men roligt vare då alla bitar börjat falla på plats! Mina ben och hälar var helt slut efter att typ ha stått hela dagen, och inatt har mina vader krampat så jag höll på att dö! :P stackars sandra..

Vår dans blev även klar igår.. Blev riktigt bra faktiskt! Dansar runt en kille som sjunger "French kiss" så.. Blev riktigt bra ;)
Sen är även alla låtar "inlärda nu".. Men måste verkligen övas mer så dom verkligen sitter!!

Är skitskoj nu för vi har typ börjat köra igenom allt utan pauser.. Å dansar å hoppar gör man hela tiden.. Kommer bli så mäktigt att framföra! Plus att det ska spelas in, så kommer att få se det efteråt! läckert...

nej, dags att gå nu! Hare bra alla glada!

Finland dag 7

Så, sjunde dagen...
Och någon som kan gissa vad vi ska göra idag?
Helt rätt, sjunga och öva såklart!

Så här kan man som säga att dagens schema ser ut;

10-13 (9-12 hemma)- övning
13-14(12-13 hemma)- lunch
14-17(13-16 hemma)-övning igen.
17-18- middag

Så att, fullbokat hela dagen! Men nu börjar det ju faktikt likna ngt! Igår fick "huvudrollerna" i musikalen smink och kläder och upplägget för hela musikalen är som färdigt.. Danserna är nästan färdiga, förutom att vi svenskar nu fått i uppgift att göra en dans till en lugn låt.. Vi skulle dansa som i "moulin rouge".. Alltså; typ jättesexigt och sådär! :P så nu blire till att öva det under kvällarna!

Sen då...
En sak som måste tilläggas;

Sara, vår underbara ledare som har koll på verkligen allt.... Hade missförstått hemresedatumet och vi ska alltså hem på söndag, och inte måndag som vi har trott hela tiden!

Sara är förvirrad! :P klockan 14.00 svensk tid kommer vi alltså till Umeå på söndag! Känns skönt att få en hel extradag =)

Jaja, dags att gå och borsta tänderna nu och göra sig iordning inför starten!  Även fast alt oftast startar en halvtimma senare men...

Hoppas ni har det bra där hemma allihopa, å njut nu när ni har er sista skoldag! Sedan blire påsklov!! :D även för min del ;)

Pusspuss på er alla!

Finland dag 6

Så var det den sjätte dagen på vår lilla resa..
Inte så många dagar kvar nu! På lördag ska vi visa upp vår "lilla" musikal.. Å sen far alla hem på söndag förutom vi svenskar som stannar till måndag.. Kommer först, går sist...

Alltså, dom kommer sälja runt 100 biljetter till våran musikal.. :S alltså, folk kommer att BETALA för att se den!! Huvva, scenskräken börjar komma krypande..

Men samtidigt är det ju lite läckert.. Vi "odugliga" svenskar har ju faktiskt börjat få göra lite störrer saker nu =) sandra å stina ska framföra en dans och jag och sara ska inte bara behöva stå i kören utan vi ska få åka rullskridskor och sjunga ;S sjukligt skoj ändå! Men känns lite pinsamt då alla här är helt SJUKLIGT bra! Trummisen är 4e bäst i sitt land, å flera av sångarna sjunger proffessionellt.. En av dom sjunger för en av sitt lands bästa sångerskor :S å här står vi.. Vi blir ju typ spec-behandlade just därför! :P inte vårat fel att alla andra råkar vara jättebra?! Vi har skoj iaf!

Nu klockan tio (nio i hemmatid) ska vi börja med workshopsen.. Sjunga hela dagen lång! Ganska kul har det blivit faktiskt =) man känner sig ju inte riktigt värdelös hela tiden!

Nej nej, dags att gå iväg till våran lilla stuga och borsta tänderna och hämta lyricsen.. :P

Hoppas alla har det bra där hemma! Som sagt; borta bra men hemma bäst!

Puss på er!

finland, dag 5.

Så var det femte dagen... Alla går omkring som spöken och halvsover.. Helt sjukt vad trött man kan vara!

Idag har vi hittills bara jobbat med workshopsen.. Sjungit, sjungit, sjungit... sen ätit spenatsoppa! inte så vidare gott men... Slank ner! Tur det finns mackor och sallad!

nu då...
klockan två ska vi sjunga igen.. Tills middag å sen blire typ SLÖA! Äta götta som blev kvar sen igår typ :P

Annars händer det väl inte så mkt..

Förutom att ledarna här inte har ngn koll på nått typ! När vi skulle börja halv tio så kom dom klockan elva! :S väntan...

jaja, nu äre dags att fortsätta vara sångfågel! Men hoppas alla har det bra där hemma! synd alla var i skolan nu.. ingen social!!

Jaja, ha det bra!

Finland dag 3

Så satt man här igen..

Har just ätit lunch och nu är det dags för att börja med workshopsen igen! Sjunga lite till... Rösten är alldeles öm!
Men skoj äre =) hade besök igår av ryssarna och estländarna och vi spelade lite kort! Var bara det att en av ryssarna inte lämnade våran stuga förrnst klockan två.. Han satt uppe med Sandra I och försökte lära henne ryska (hon lärde han engelska)... För övrigt så kallas han "stinkisen" av oss svenskar... Hur kan då detta komma sig? Kanske för att han dansar HELA tiden och duschar aldrig!

Jaja, nu ska jag sluta! men hare bra =)

Finland dag 2

Så var andra dagen avklarad...
Brano mkt mer som har hänt idag! Vi fick reda på vad det var som vi skulle göra under veckan, så jag å Sara hamnade i sånggruppen :O så nu ska vi typ öva att sjunga våra låtar ungefär 12h om DAGEN resten av vistelsen här!! Sjukligt drygt :P men men, vad gör man? =)

Är ju trevligt att vara här iaf! god mat å sverigegruppen är ju helt kanon! Superskoj äre!

Nu har vi just fikat kvällsfika å nu väntar jag på att Tobias ska ringa.. Svindyrt, så blir nog inge långt samtal.. Men trevligt att höra rösten iaf!

Nej nej, nu ska jag gå.. blir säkert att spela lite mer kort senare ;) sådär scweinigt skoj!

Hare bra alla glada! Hoppas alla får en trevlig skoldag imorrn ;)

Pusspuss

Finland..

Så var man i Finland!
Har inte hunnit göra så mkt idag dock, men är ju alltid trevligt att umgås å sociala =) även fast det idag varit mest kortspel..
Kom hit i natt vid ungefär 2 å då vare bara sängen som gällde... Sen upp i morse å sociala hela dagen!

Nu ska vi snart basta =) Sen blire väl att dryga ut dagen lite till ...

Imorrn börjar allvaret...

RSS 2.0