Löpning, läxa och allmänt less..

Snart kanske den här veckan är över! Den är ju allt annat än naturlig om man säger så!!

2 tyska nationella (1 bortgjort)
2 slutprov svenska (1 bortgjort)
1 biologiprov (Bortgjort!!)
1 fysikprov
1 historiaseminarium
________________

6 prov och 1 seminarium!!!!!!

Är det schysst kanske?!? Sen så ringde Kenneth förra veckan någon gång så då beslutades det att jag skulle jobba måndag och tisdag denna vecka.. (Bortgjort de iaf), så ÄNNU mindre läxtid!! Sjukligt.. Den enda som man kanske kan säga är positivt med nationella är att man inte kan plugga till dom.. Så.. Äre kört så äre kört.. Tur tyskan inte är sådär jättesvår..

Men, man får faktiskt se till att överleva, för nästa vecka så bär det ju av till Tyskland (igen!) men skolan! Från måndag till fredag.. Då ska hela våran tyskagrupp (4st) bo på hotell med våran lilla lärare Tarja =) Trevligt.. FÖRUTOM att vi ska sova i samma hotellrum alla fyra! Två tjejer och två killar.. Inte för att man kanske är brydd, men det känns ju lite fel.. Så varje morgon så ska vi stå inne på samma toalett och borsta tänderna? Slåss om tid på toan för att byta kläder, och vänta på varann för att DUSCHA?! Jaja, det är ju bara fem dagar, så man får väl lösa de på nå vis..
Då ska vi iaf bo i Berlin.. Känns läckert! fara å se massa sevärdheter som bland annat ett zoo, som förresten är europas största, och även ett koncentrationsläger!! Det känns ändå superläckert!!

Jaja, nu när historian är färdig och man varit ute och sprungit så är man sjukligt död i huvudet och kroppen så tror man ska försöka söka sig ner under täcket å sova lite.. Blää, sluta denna vecka!!

Men ha de bra alla glada =) och vet ni vad, på fredag får vi PIZZA på skolan!! IIINTE dåligt ;)

/Sandra
The only question is why?!

Vårkänslor..

Ja, så sitter man här igen..

Tror det är våren som gör att känslorna återigen börjar att dansa å tårarna ligger innanför ögonlocken och bara väntar på en anledning till att krypa fram.. Glad eller ledsen? svårt att säga..
Men full av tankar är man..

Man minns allt som varit, allt som hänt.. Roliga minnen, mindre roliga minnen som man helst vill glömma.. Spännande upplevelser, vårvindar.. Hemska upplevelser.. Förbjudna upplevelser..
Jao, det är väl så som det ska vara! Kan ju iofs göra sitt av att läsa en gammal dikt och återigen minnas alla tankar som surrade runt i huvudet...

...all that he had tought her disappered with a code, when they stopped again on a little road...

okej, inte bästa engelskan, varken då eller nu, men ändå roligt att hitta gamla saker som man trodde man hade slängt bort..

Har även hittat min berättelse som jag skrev i ettan (första gymnasiet :P ) om min psykiskt störda tjej som ingår förbund med djälvulen och sedan dödar hela hennes klass.. Haha, minns så väl hur alla reagerade när de läste vissa delar ur den! Låter faktiskt som att jag tänder på att ge andra smärta! :P

Hon drog ner pojken på golvet så att han låg med ansiktet neråt. Försiktigt drog hon upp skärvan ur plastpåsen och skred till verket. Ett vackert mönster skulle ristas in på hans rygg. Sakta och passionerat drog hon med den vassa skärvan över hans vältränade rygg, och såg hur det började komma fram blod i springorna som bildades där hennes händer dragit fram. Mer och mer drog hon med skärvan över ryggen tills det till slut nästan inte fanns någon hel del kvar på hans flådda rygg. Hon smekte med händerna över den ojämna ytan, och njöt då hon kände det varma, kletiga tryckas upp mellan hennes fingrar. Hon fortsatte sedan ifrån ryggen ner efter vaderna med samma passion och ömhet, tills hela hand baksida var alldeles röd och glänsande...

Jao, så kan det gå.. Det var så sjukligt roligt att skriva den där berättelsen!! Har haft den i huvudet så länge å så äntligen fick jag skriva ner den på papper.. Minns jag frågade mamma när jag gick i FYRAN vad hon tyckte om mitt förslag till "värsta berättelsen", om jag kunde skriva ngt i denna stil.. Hon vart helt förstörd :P trodde dom misslyckats i uppfostran eller ngt :P

Jaa, skriva är ju så sjukligt skoj =) speciellt när det handlar om skräck, sínnessjuka och sjukdomar.. Gärna lite djävulen och död också... Ohhh, va roligt man kan ha! :P

Jaja, nu ska jag ta å fara ut till boyen =) Han var alldeles svullen på ena bakbenet igår, så blev bara en promenad.. Måste ju fara å se hur de är me han idag!
Efter jag varit där blir det middag, å sen läxa.. Sen ska jag följa Tobias till "schtaaan" (skellefte ;P ) å kolla på lite spännande grejjer ;P får väl se hur de blir.. Fortsättning följer ;P

Men ni får ha en bra kväll alla glada människor =) å vill ni höra en underbar låt så lyssna på

A drop in the ocean

har ingen länk men sök på youtube ;P månadens låt kan ja säga!!!

/Sandra
One night, maybe never again...

Okej...

Måste erkänna att de inte blev den nyttigaste helgen direkt.. Men är de lätt när svärföräldrarna bjuder på goomat hela tin!? :P mysig helg var det iaf!

Med Sikafesten och sådär ;) SUPERTREVLIGT! Jättegod mat å många trevliga människor =)längtar redan till nästa år!!

Jaja, nu orkar ja inte skriva mer :P göra nå annat än att sitta här kanske?!

Hare gött!
/Sandra
Oh my love...

RSS 2.0