Träning dag 2...

....och jag lever fortfarande!! UTAN chips å götta!!
(Okej, jag måste bikta mig.. Blev faktiskt EN cheeseball igår.. Men kunde inte låta bli!)

sen lagade jag och linnéa middag igår.. Blev bulgur med kycklingvingar och sötsur sås.. Å sen en sjukligt god sallad med gurka, tomater å avocado.. Å så vitlök och olja.. UNDERBART kan jag lova!! och så sjävklart pricken över i:t Vitlöksoliver!! Det var huur gott som helst!

Sen idag skulle man laga middag åt sig själv.. inte det roligaste jag vet men.. Så det blev korv och makaroner (Ja, jag VET att det inte direkt är nyttigt, men ville äta upp det som fanns i kylskåpet innan mamma och pappa kommer hem!) och som för att kompensera så gjorde jag en likadan sallad som igår.. Men avocado, gurka och tomater.. Smaskigt! Jag som inte tycker om avocado egentligen, men i sallad vare faktiskt helt ok!

Vad blir det nu ikväll då?
ja, jag ska fortsätta med min träning.. Har varit på affären nu å gått med Cindy i ungefär en timma.. Så nu ska jag;
*Städa (Mamma och pappa kommer hem snart!!)
*
Tvätta (Måste få några kläder rena till Sikafesten på lördag!!)
*
Crosstrainern 12min (ökar lite successivt ;) )
*
Kort promenad med Cindy (en halvtimma kanske?)

Sen kommer Tobias hem från jobbet senare vid typ elva nångång... Så då blire att sova!
Jädrar, bara FYRA timmar kvar! Dags att gå å göra nå vettigt!

Ha det bra alla glada =)
/Sandra
It's like a drop in the ocean

Träning..

Då var det bestämt.. Systrarna Johansson skall möta varandra i en kamp om träning.. Vem av oss kan fixa figuren bäst till i sommar? Eller, vem av oss kan vara nyttigast kanske det handlar om..
Linda kör på metoden; köpa massa dietmat..
Sandra kör på metoden; inte äta massa götta å köra hårt på crosstrainern..

Just de ja! Köpte ju en igår ;) blev lite billigare (och B:igare) än vad jag tänkt mig, men spelar ingen roll.. Ska ju bara försöka hålla mig i trim under sommaren ;) men roligt ska det bli! Ska lägga in lite skön musik å sen köra hårt! Vet inte hur länge man ska köra men har hört att 10min på ganska hög effekt? Man får väl prova =)
Så dagens träning blir;
*Promenad med Cindy 1timma
*Ridning 1timma
*Crosstrainer 10-15min
(*promenad med Cindy igen?)

Kan ju bli spännanade detta!

Mamma och pappa har farit till Kreta nu dom äcklen.. Måste därför vara duktig tjej och ta hand om huset alldeles själv... Och nu jobbar tobias eftermiddag så ingen som kommer hålla mig sällskap!!

Hör gärna av er om ni har tråkigt!!

Sen mer ikväll då?
Hade väl tänkt göra biologi och tyska.. Läxorna inför imorgon.. Inte alltför jobbiga men måste göras det också..

Sen blire att göra nå nyttig mat ikväll också ;) jag och linnéa (?) förhoppningsvis! Tråkigt laga mat till sig själv ju..

Jaja, nu blire stallet som första punkt! Ha en bra kväll alla glada =)

/Sandra Not a day goes by, that I don't think of you...

Vacker onsdag med fina känslor!

Så var denna onsdag avklarad! Riktigt skön var den faktiskt =) Fick slippa engelskan eftersom läraren var på utvecklingssamtal med hennes dotter så att.. Skönt att sitta å sola en stund istället med trevligt sällskap!
Fick däremot reda på att det är engelska-nationella på tisdag.. :S nu börjar det helvetet igen... Jaja, inte mkt göra åt..

Men annars har denna dagen varit kanonfin med vackert väder å mysiga stunder! ÄNTLIGEN börjar sommaren vara påväg! Ska försöka göra lite historia nu, å sen kanske ta en promenad? Får se.. =)

Mamma å pappa håller på att packa inför deras resa nu.. Ikväll kör dom ner till Stockholm för att sedan fara med flyg imorrn till Kreta i en vecka!! Vill också fara men.. Får trivas här hemma med ett stort och ensamt hus! Tur jag har Tobias.. =)

Sen på fredag blire utgång =) Hoppas de blir lika trevligt som jag hoppas på! Mkt folk som ska ut iaf =) först bär det av till umeå å grilla.. Sen blire party för hela slanten! Synd de bruka bli så dyrt bara :P

Sen lördag blire å jobba till åtta.. Efter de kanske vi skulle hitta på nå me klassen? skulle vara trevligt =) som sagt, har man världens sjukaste å bästa klass så!

Jaja, ska väl försöka göra nå vettigt på historian.. :/ hare bra alla glada!

/Sandra
It's like wishing for rain as I stand in the desert...

Fiskpinnar och potatismos, mannagrynsgröt och äggmacka...

...äntligen lite "riktig" mat i kistan! :D skönt att kunna äta ngt iaf!

Blev hemma från skolan idag också.. Känns lite drygt då man missar så mkt men.. Inget göra åt.. Bättre vara hemma en dag för länge så man inte smittar ner halva skolan med magsjuka!
Har ju fått göra lite fysik iaf så =) ska väl inte klaga! Däremot om de gått bra är ju en annan fråga men... Har ju lektion imorrn så får väl höra med lärarn då om de uppgifter som jag inte förstått! Det blir nog bra..

Nu då..
Nu blir det till att DUSCHA! Fy fan va skönt!! Tvätta bort all sjukdom och återgå till ett normalt liv.. Tycker oftast det känns så när man varit sjuk.. När man blivit frisk och man får duscha den där "sista gången" så rinner som sjukdomen iväg tillsammans med schampoot, och man blir som en ny människa! Skönt skare bli!
Sen när jag duschat och piffat till mig lite så bär det av till Bygde.. Alla som jobbar på Ica i Bygdeå ska ju ställa upp på ett fint kort inför invigningen.. Känns som mäktigt på nå sätt ;)

Sen imorrn blire äntligen skola! Sjukligt vad man längtar ibland och ibland så vill man bara dö vid tanken.. Men kan ju vara för att jag har världens bästa klass som skolan är rolig också :D

NV06 (Nv noll sex ;) ) for the win säger jag bara!

Jaja, dags att hoppa in i duschen nu då =) men hare bra alla glada! Och vill ni höra en sjukligt bra låt så gå på youtube och skriv in

Hallelujah- Jeff Buckley
sjukligt fin låt...

Hare bra! =)
/Sandra
But you don't really care for music, do you...

hårdbröd utan smör, avslagen cola och verum hälsofil...

...är det som jag levt på nu i två dagar!
Ligger hemma med magsjuka, feber och förkylning, men verkar vara på bättringsvägen. Förhoppningsvis.

Skönt att ligga hemma första dagen, eller skönt är de ju inte heller då man mår så sjukligt dåligt men.. Lata sig har väl ingen mått dåligt av! Känns som att kroppen blir sjuk ibland bara för att ha en anledning till att få återhämta sig..

Är bara så drygt med magsjuka! Feber och förkylning är väl en sak, men magsjukan gör ju verkligen så att man inte orkar NÅGONTING! Jaja, ska sluta älta detta...

I helgen vare handbollsDM i umeå.. VI VANN HELA ALTET! Känns riktigt bra ;)
Efter matchen sökte sig de flesta från laget hem till Sofia Swanström och käkade där pizza och myste.. Av dom som då var där så var det bara jag som INTE förfestade och taggade för att gå ut på O´learys.. Jag skulle ju nämligen hem och vara chaufför till Bygdsiljum.. Sandra W fyllde ju 20 så klart man var tvungen att fara å gratta henne =) sen på söndagen så blev det en riktigt slöardag! Skönt me sånna ibland också.. Jag och Tobias gjorde piroger och bara myste =)

Mer då?
Ja, söndagen blev lugn och sen vaknade man på måndagen med magsjuka och här ligger jag nu idag.. Min säng är uppnött och datorn är nog ganska less på att spela första säsongen med House som nu rullat ständigt.. Men han är ju så sjukligt bra!
Skulle egentligen ha fått göra nå läxa, för sånt finns de ju gott om.. Men jag orkar inte! Nådeligt opepp kan man ju säga, men nästan så jag måste ta tag i de nu.. Fysikprov på fredag och biologiredovisning alldeles snart så.. Man har väl de man ska göra egentligen!

Sen skulle jag även ha fått tvätta bilen och vaxa den.. Men då ska man ju vara ledig ngngång då :S i helgen dom kommer så blire ju BARA att jobba.. Bra med pengar iofs men..

Fick förresten tillbaka på skatten!! :D 5400:-!! de satt bra de ;) kanske fara utomlands? Får väl se.. Ska iaf köpa mig en crosstrainer att ha över sommaren så man kanske kan hålla igång litegrann när handbollen har uppehåll.. Blir nog en billig grej ifrån rusta eller liknande, men den ska säkert fungera ;)

http://www.rusta.se/crosstrainer_step_adrenalin_p75101217.html

Sen blire nu att spara, spara, spara pengar så gott de går! Måste ha mkt pengar över till nästa sommar då de händer en hel del.. Har man tur så kanske man tar sig in på Veterinärutbilningen, men skulle inte tro de.. Men ändå.. Sen blire till att köpa sig en liten hund nästa sommar också =) Powderpuff, såklart! och dom är ju kanske inte sådär jättebilliga.. Tar man sig då däremot inte in på veterinärutbildningen så kanske man hittar en halvtid någonstans och passar på att läsa upp betygen, eller att man går en hästmassageutbilning.. får väl se vad som händer..

Jaja, nu ska jag försöka göra klart min powerpointpresentation över ozonskiktet... Suck..
Men hare bra alla glada! =)
/Sjuk Sandra

Torka tårarna min vän.. Jag tror jag vet ungefär hur det känns...

skolan..

så var man på skolan med sin underbara (?) klass igen :P men skoj äre! väntar på att historian snart ska börja, men verkar som att lärarn är borta.. Oj så synd, eller... :P

Jaja, ska kanske vara lite social!
Hoppas alla kommer å ser åekismatchen ikväll :D vissa ska ju sitta i sekket å vara bäst ;) hehe..

Hare bra alla glada!

Så var allt tillbaka i det normala igen...

Så har man hunnit komma hem, ha lov å sen börja skolan igen.. Tillbaka i det gamla livet när man jämför med finlandsresan.. Känns skönt men ändå klart att man längtar tillbaka!

Annars då...
Ja, nu har jag just varit och tränat för första gången på jag vet inte hur länge! Skönt var det! Fick även höra av emelie att dom kanske skulle börja med spinning i klinten på onsdagar.. Man kanske ska börja fara dit nån gång? Kostade typ 50kr/gång men ändå.. Någon gång kan man ju prova! Hör gärna av er om ni är intresserade! Ju fler vi är desto bättre!

Sen då..
Läxa som ligger i högar på skrivbordet och väntar.. Matte 40sidor som skulle vara klar till imorrn men ORKAR helt enkelt inte!! Det får bli ngn annan gång.. Har även svenska till på fredag, dialektanalys.. Ska analysera min dialekt.. kan ju iofs bli lite spännande..

Nää, nu ska jag riktigt LATA mig! Tycker det förtjänas efter flera dagar av gråt och ångest över all jävla läxa! House for the win säger jag bara!

Hare bra alla glada där ute i världen.. "Och kom ihåg, smälter du päronglass så blir det päronsaft" (Citat av en viss "bästa lärare någonsin" i högstadiet!)

Tjohej!

RSS 2.0