förvirrad..

Hur ska detta lösa sig nu då? Vill bara att det ska lösa sig så allt blir bättre, men vad är det som är bra då? Om jag bara kunde veta.. Blä för sånt här!!

Sjukligt trött idag.. Somnade halv fem å vaknade åtta och kunde sen inte somna om.. Och nu ska man och jobba på lilla Ica, pengar behövs men idag tror jag faktiskt att sängen lockar mer..

Jaja gott folk! Vi drar för rullgardinen ett tag och sen när den öppnas så är allting löst, sommaren skiner utanför fönstret och livet bara leker av glädje!

Hare bra alla glada!
/Sandra
Now with passion in our eyes
There's no way we could disguise it secretly
So we take each other's hand
Cause we seem to understand the urgency


Resasugen..

Ja, nu äre så att Sandra suttit och tittat om lite resor..
Jag och familjen kanske ska ge min syster en resa till Bulgarien när hon fyller år, och då passar jag självklart på att följa!
Har suttit och tittat nu, och sammanlagt så kostar allt runt 3500:-, och då är ju frågan; är det billigt nog för snåla Sandra? Såg ju nämligen att Detur flög till Bulgarien (IDAG FRÅN UMEÅ!) för 1800!! och då blir man ju lätt lite snål.. Vad tycker folket som sitter och läser detta?!

Jaja, nu ska jag nog sova.. Ha det bra folket!
/Sandra

Höstdepp..

Så regnar det utanför fönstret idag igen..
Tråkigt, men går som inte göra något åt..

Nu är handbollen i full gång med träningar, och igår fick vi datumen för alla matcher.. Blir som full rulle nu kan jag lova! Jobbar varje helg till slutet av oktober, och då börjar matcherna på allvar.. Så, vill ni hitta på något med Sandra sisådär runt jul så kan ni ju höra av er så kanske jag kan boka in några timmar!

Ikväll blire iaf att fara med Johanna och simma halv åtta till halv nio.. Före det blir det att traska till fotografen och ta kort till handbollshäftet.. Men nu ska jag ta och gå ner och hjälpa lilla mammi med middagen!

Satt och tänkte på födelsedagspresenter och har typ panik!! först och främst;
SÅ FYLLER JOHANNA 19 PÅ FREDAG OCH JAG HAR INGENTING!!
Sen så fyller Tobias 22 den 17 september, och inte direkt några smarta idéer ännu!
Sen så fyller Kriko, Burström och Emil år i slutet av året, och vad ska man ge dom då med tanke på vad jag fick när jag fyllde 18? Inklusive att Gustav inte ens FÅTT något av mig än, och han fyllde år i MARS! Sanslöst dåligt Sandra.. Man måste ju faktiskt ta hand om sin lilla klass, dom gör ju faktiskt en stor del av ens dag!

Jaja, men nu alla glada ska jag söka mig neråt trappen.. Men hör av er i god tid så kan vi säkert hitta på något roligt!

Och just det ja, Erika har farit nu.. Kanske därför som allt känns tungt? Nu blir hon i USA ett helt år!! Ett år utan lilla Erika, hur ska det gå egentligen?! Hoppas hon svarar på mina sms snart.. (Ja, jag VET, hon for igår...)
Kommer iaf att sakna henne!

Hare bra alla glada!
/Sandra
If you feel lost, and on your own, and far from home, you're never alone you know. Just think of your friends, the ones who care, they all will be waiting there with love to share. And your heart will lead you home!

RSS 2.0