Vacker onsdag med fina känslor!

Så var denna onsdag avklarad! Riktigt skön var den faktiskt =) Fick slippa engelskan eftersom läraren var på utvecklingssamtal med hennes dotter så att.. Skönt att sitta å sola en stund istället med trevligt sällskap!
Fick däremot reda på att det är engelska-nationella på tisdag.. :S nu börjar det helvetet igen... Jaja, inte mkt göra åt..

Men annars har denna dagen varit kanonfin med vackert väder å mysiga stunder! ÄNTLIGEN börjar sommaren vara påväg! Ska försöka göra lite historia nu, å sen kanske ta en promenad? Får se.. =)

Mamma å pappa håller på att packa inför deras resa nu.. Ikväll kör dom ner till Stockholm för att sedan fara med flyg imorrn till Kreta i en vecka!! Vill också fara men.. Får trivas här hemma med ett stort och ensamt hus! Tur jag har Tobias.. =)

Sen på fredag blire utgång =) Hoppas de blir lika trevligt som jag hoppas på! Mkt folk som ska ut iaf =) först bär det av till umeå å grilla.. Sen blire party för hela slanten! Synd de bruka bli så dyrt bara :P

Sen lördag blire å jobba till åtta.. Efter de kanske vi skulle hitta på nå me klassen? skulle vara trevligt =) som sagt, har man världens sjukaste å bästa klass så!

Jaja, ska väl försöka göra nå vettigt på historian.. :/ hare bra alla glada!

/Sandra
It's like wishing for rain as I stand in the desert...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0