Löpning, läxa och allmänt less..

Snart kanske den här veckan är över! Den är ju allt annat än naturlig om man säger så!!

2 tyska nationella (1 bortgjort)
2 slutprov svenska (1 bortgjort)
1 biologiprov (Bortgjort!!)
1 fysikprov
1 historiaseminarium
________________

6 prov och 1 seminarium!!!!!!

Är det schysst kanske?!? Sen så ringde Kenneth förra veckan någon gång så då beslutades det att jag skulle jobba måndag och tisdag denna vecka.. (Bortgjort de iaf), så ÄNNU mindre läxtid!! Sjukligt.. Den enda som man kanske kan säga är positivt med nationella är att man inte kan plugga till dom.. Så.. Äre kört så äre kört.. Tur tyskan inte är sådär jättesvår..

Men, man får faktiskt se till att överleva, för nästa vecka så bär det ju av till Tyskland (igen!) men skolan! Från måndag till fredag.. Då ska hela våran tyskagrupp (4st) bo på hotell med våran lilla lärare Tarja =) Trevligt.. FÖRUTOM att vi ska sova i samma hotellrum alla fyra! Två tjejer och två killar.. Inte för att man kanske är brydd, men det känns ju lite fel.. Så varje morgon så ska vi stå inne på samma toalett och borsta tänderna? Slåss om tid på toan för att byta kläder, och vänta på varann för att DUSCHA?! Jaja, det är ju bara fem dagar, så man får väl lösa de på nå vis..
Då ska vi iaf bo i Berlin.. Känns läckert! fara å se massa sevärdheter som bland annat ett zoo, som förresten är europas största, och även ett koncentrationsläger!! Det känns ändå superläckert!!

Jaja, nu när historian är färdig och man varit ute och sprungit så är man sjukligt död i huvudet och kroppen så tror man ska försöka söka sig ner under täcket å sova lite.. Blää, sluta denna vecka!!

Men ha de bra alla glada =) och vet ni vad, på fredag får vi PIZZA på skolan!! IIINTE dåligt ;)

/Sandra
The only question is why?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0